Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Performance Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Performance Marketeer voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Performance Marketeer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de prestaties van alle online kanalen, met een grootste focus op SEA. Denk hierbij aan het ontwikkelen, beheren en uitvoeren van diverse online marketingactiviteiten. Je analyseert de prestaties en komt tot verbeterplannen. Je gaat je bezighouden met het uitzetten van een strategie voor alle paid media kanalen (Google, Insta, FB, Youtube, Linkedin, etc). Daarnaast houd je je bezig met het opzetten van een nieuwe campagne structuur. Je zal deze strategie gaan implementeren (het bedenken van campagnes, starten en daarna maximaliseren van de opbrengst), en het monitoren en bewaken van de budgetten en doelstellingen. Je denkt mee over het optimaliseren van de conversie op de webshop. Kent SEA geen geheimen en heb je ervaring binnen retail? 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 07-01-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4-5 dagen per week voor ongeveer 3 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim