Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Performance Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht

Interim Performance Specialist voor een Webwinkel.

Essentie van de opdracht: als Performance Specialist ben jij een echte generalist. Op het gebied van Performance weet jij wat SEO, Display, Social en SEA bijdragen en welke klantsignalen het meest waardevol zijn. Jij bent pro-actief, overziet de performance van alle online kanalen en jaagt deze aan op basis van attributie en met oog voor onderliggende KPI’s. Als regisseur en adviseur werk jij samen met een multidisciplinair team aan projecten en campagnes. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van het strategische marketingplan en de daaruit voortvloeiende verbeter- en innovatieprojecten. Daarnaast ben jij gek op data! Jij weet precies wat klanten willen en wat er onder stakeholdermanagement wordt verstaan. Affiniteit en ervaring binnen retail is een pré. Ben jij pionierend, nuchter en kun jij mensen motiveren?

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 12-02-2019 en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
meld je aan Terug naar interim