Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim PR, Events & Communications Support die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim PR, Events & Communications Support voor een communicatieplatform:

Essentie van de opdracht: als Interim PR, Events & Communications Support ben je verantwoordelijk voor het beheer van het beoordelings- en goedkeuringsproces tussen bureau, product, directeur en CMO. Daarnaast zet je PR campagnes op en help je waar nodig bij het beheren van woordvoedersprogramma’s. Je beheert de gezamenlijke marketingsprogramma’s om inhoud te gebruiken voor PR, website en andere sociale doeleinden. Hierdoor draag je bij aan creatieve ideeën en innovatie van platforms en bijhouden van wat wel en niet werkt. Je beheert rapportages en de wekelijkse beoordeling en implementeer je dit om het aantal volgers op de socials de vergroten. Tot slot werk je samen met de directeur aan het ontwikkelen van keynote- en sprekerinhoud voor evenementen die aansluiten bij de kernonderwerpen en thema’s. Je biedt hierbij ondersteuning bij de lancering van nieuwe producten en communicatie er omheen. Heb je ervaring met het beheren van website content, blogcontent en sociale kanalen (Google Analytics/ Social Channel Analytics)? Heb je ervaring met rapportages maken, metingen uitvoeren en het optimaliseren van campagnes? En heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 24-01-2023, start is per direct, voor 24-32-uur per week. Hybride en omgeving Amsterdam.

Voor vragen en interesse mail je naar Jelle Verkleij via +316 46395917 of via jelleverkleij@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim