Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Product Designer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Designer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als Product Designer werk je in gedreven agile team dat bestaat uit onder andere developers, producten owners en business analisten. Jij geeft de klant bepaalde inzichten waardoor het overzicht in hun uitgaven en de verschillende betaalmethoden toegankelijker en makkelijker worden gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor het produceren van betekenisvolle ervaringen die klanten gebruiken. Je hebt deskundige kennis van het end-to-end productontwerp proces: journey mapping, concepten verkennen, prototyping maken, valideren en een ontwerp maken met hoge betrouwbaarheid. Je bent een systeemdenker die complexe materie kan doorbreken en hierdoor kan je een visie creëren op de betaalervaring, eigenaarschap nemen en duidelijk en beknopt communiceren. Tot slot dien je handig te zijn met ontwerptools zoals Figma, ProtoPie en Principle. Ben jij een teamplayer die goed om kan gaan met feedback? Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan een ontwerp systeem en spreek je vloeiend Engels? Dan zoeken wij jou! 

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 22-06-2022 en de start is per direct, voor 4 à 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via mitchwesten@sqiq.nl of via +31 6 30506285.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim