Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht

Interim Product Manager voor een Uitgeverij.

Essentie van de opdracht: Het leiden van een klein product development team (product owner, business analisten en developers). Dat team zit overwegend in Deventer. De tweede rol is het leiden van de ‘tribe’: dit is een virtueel team waarin diverse disciplines zitten die aan het product werken (breder dan productontwikkeling). Denk aan marketeers, sales collega’s, content redacteuren en customer service collega’s. Van dit team ben je de inhoudelijke trekker. Als manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een lange termijn visie en bijbehorende strategie voor de productportfolio en weet de organisatie hierin mee te nemen. Verder stuur je het volgende team aan: Product Owners, Business en/of Informatie Analisten. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van business waarde en het optimaal inzetten van beschikbare resources. Als manager rapporteer je aan de Director Digital Product. Daarbij wordt de Tribe procesmatig bijgestaan door een agile coach.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 05-02-2019 en de beoogde start is per z.s.m.,

Let op: locatie Deventer & Alphen aan de Rijn!

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 51 02 90 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
meld je aan Terug naar interim