Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Product Owner die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner voor een watervoorzieningsbedrijf:

Essentie van de opdracht: als Product Owner zorg je samen met de afdeling en de andere Product Owners dat de strategische doelen worden bereikt. Je vertaalt de wensen van de business naar concrete features en user stories. Je helpt met de doorvertaling van wensen van klanten, en helpt stakeholders met het vinden van de
juiste oplossingen. Je hebt ervaring met stakeholder management op verschillende niveaus en je bezit over een zekere mate van politiek-bestuurlijke sensitiviteit. Je beslist welke wensen wel en niet worden gerealiseerd, en in welke volgorde. Je beheert de product backlog van het team. Ten slotte zorg je voor producten die direct waarde hebben voor de gebruikers, of dat nou klanten of
medewerkers zijn. Heb jij ervaring als Product Owner en ben je communicatief sterk en goed in het overtuigen van mensen?  Dan zoeken wij jou! 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 02-08-2022, per direct, 32-36 uur per week, 6 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +316 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim