Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Product Owner die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner voor een logistiek bedrijf:

Essentie van de opdracht: als Product Owner heb jij een visie over alles wat ontwikkeld dient te worden vanuit een op datagedreven strategie. Jij kunt deze strategie overbrengen aan het team en aan andere stakeholders. Jij vertaalt de ideeën naar taken en processtappen en beheert de Product Backlog waarin jij de prioriteiten bepaalt. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het resultaat van de development teams en het investeringsbudget. Jij weet hoe je richting moet geven aan multidisciplinaire (agile) teams naar een gezamenlijke teamfocus op productontwikkeling en go-to-market-plannen binnen die focusgebieden. Daarnaast ben jij niet bang om te communiceren en te presenteren op MT-, directie- en boardniveau.

Locatie: Zuid-Holland

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 20-08-2019 en de beoogde start is per september, 32 tot 40 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim