Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Ben óf ken jij die Interim Product Owner IT die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner IT voor een belangenvereniging.

Essentie van de opdracht: jij stuurt de digital ontwikkelteams aan. Op dit moment zit deze vereniging in een transitiefase waarin een droom wordt uitgewerkt om lid-/klantbeleving centraal te stellen (contact strategie, persona’s, klantreizen). Dit moet vertaald worden naar het applicatielandschap (CRM, CDP en CMS). Er moet gepersonaliseerde content komen en o.a. een toegankelijke ‘mijn omgeving’. Jij inventariseert de behoeften van de business, stelt functionele requirements op en maakt de vertaalslag naar de ontwikkelketens en koppeling met de techniek. Jij levert een bijdrage aan het opstellen van de productvisie en de daarbij behorende roadmap en jij bewaakt de voortgang. Je bent goed in stakeholdermanagement en durft assertief en daadkrachtig te werk te gaan. De zorg voor een volledige en geprioriteerde product backlog voor beide ketens die draag jij. Evenals de zorg voor de voortgang en juiste rapportages.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 20-10-2020 en de beoogde start is per oktober voor 40 uur per week, voor minimaal 6 maanden.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan en vernoem hierbij de titel van de interim aanvraag.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim