Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Technische Product Owner Content die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Technische Product Owner Content voor een uitgeverij:

Essentie van de opdracht: binnen de uitgeverij bestaat een belangrijk content integrator waar veel grote kantoren in de juridische sector gebruik van maken. Hierbinnen werkt een team aan het ophalen van content binnen verschillende uitgeverijen. Er bestaan in totaal drie teams die nauw met elkaar werken en zich met de volgende taken bezighouden: contentteam (ophalen, structureren en aanleveren), searchteam (beste zoekmachine implementatie) en front-endteam (ontwikkeling van CMS, implementeren van nieuwe features).

Jouw rol is om de content en back end met elkaar te integreren. Hierbij heb je veelal technische kennis nodig, de kennis van content en kennis in de uitgeverij business. Verder heb je knowhow hoe je de leiding neemt, als sparringspartner kan optreden, afwegingen kan maken binnen de business en kennis heeft van de markt.

Jouw skills: 

-Technische kennis: XML, structuren, API’s, metadatamodellen, DTD-schemas begrijpen
-Kennis van het programma Oxygen
-Verantwoordelijk zijn voor een contentteam, jij weet de prioriteiten te stellen
-Goed kunnen samenwerken met developers
-Een Product Owner die zelf goed bij kan springen
-Jij bent overtuigend, analytisch sterk en projectmatig

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 29-07-2019 en de beoogde start is per eind september, 32 tot 36 uur per week (in overleg), t/m einde van het jaar.

Let op! Locatie is Alphen aan de Rijn.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31208006004 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim