Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Product Owner CRM die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner CRM voor een belangenvereniging:

Essentie van de opdracht: op het gebied van CRM heb jij een bak aan ervaring! Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de ontwikkeling en continuïteit van het Microsoft Dynamics CRM en de daaraan gerealiseerde applicaties. Jij kent de business behoeftes, bent data driven en weet de koppeling richting techniek te maken samen met een team. Je hebt binnen de vereniging te maken met verschillende stakeholders en werkt in een Agile setting intensief samen met de collega’s van ICT en data. Verder stimuleer je het gebruik en de ontwikkeling van het CRM waarbij je het management en de gebruikers informeert, enthousiasmeert en stimuleert. Je hebt een visie op en ervaring met, Microsoft Dynamics CRM (2016 en 365) een daaraan gerelateerde applicaties zoals Click Dimensions en Selligent. Kennis en ervaring van Azure apps, de CRM API en gerelateerde problematiek zijn een pré. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 06-12-2019 en de beoogde start is per januari, 36 uur per week, voor minimaal 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 531 28 802

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim