Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Product Owner/Digitaal Strateeg die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner/Digitaal Strateeg voor een financiële dienstverlener: 

Essentie van de opdracht: samen met een multidisciplinair team ga je aan de slag met marketing automation. Samen met marketeers, data specialisten en data scientisten voeg je nieuwe marketing kanalen toe, waarbij relevantie en een persoonlijke klantervaring voorop staat. Je behartigt de belangen van stakeholders en zorgt samen met het team voor dat de e-commerce teams ondersteund worden, zodat zij de marketing en owned media kanalen optimaal kunnen inzetten. Tevens ben jij de strateeg die invulling geeft aan de strategische vraagstukken en doorontwikkeling van de eigen digitale kanalen. Het doel is om de best mogelijk online bankervaring te creëren. Tooling die je helpen zijn DMP, CDP en CJP.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu en mail jouw CV naar onderstaand e-mail adres.

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-08-2020 en de beoogde start is per medio september, 36 – 40 uur per week, voor een periode van min. 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan of stuur een e-mail! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

 

Meld je aan Terug naar interim