Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Product Owner die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner voor een energiemaatschappij:

Essentie van de opdracht: als Product Owner ben jij verantwoordelijk voor alle Digital Sales. Jij hebt een voortrekkersrol bij het uitwerken van de digitale salesflow die aansluit bijd de doelstellingen en visie van het bedrijf. Daarbij is uiteraard stakeholdermanagement zeer belangrijk. Als Product Owner ga je het scrum team aansturen, ben jij een belangrijke schakel tussen business en IT en beheer jij de backlog. Jij weet prioriteiten te stellen binnen de lijst met werkzaamheden op de backlog en weet het team mee te nemen en te enthousiasmeren. Daarnaast ben jij gecertificeerd Scrum Product Owner en spreek je zowel Nederlands als Engels vloeiend.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 12-03-2020 en de beoogde start is per z.s.m., 36 uur per week, voor een periode van min. 6 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 53 12 88 02.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim