Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Product Owner IT die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner IT voor een grote retailer.

Essentie van de opdracht: de focus ligt op het vertalen van product, assortiment en klant webpagina’s naar back-end systemen. Jij gaat de webshop verbeteren, helpt mee aan de ontwikkeling van een online platform en jij weet de online roadmap te vertalen naar technische oplossingen. Binnen de afdeling werk je aan een betere customer experience, en fungeer je tussen de afdeling eMarketing/eSales en software ontwikkelaars. Jij bent in staat om de online strategie succesvol te vertalen naar het digitale platform. Daarnaast brief jij de Devops teams, monitor je de voortgang en het resultaat van sprint en ben je goed in stakeholdermanagement. Jij hebt retail-ervaring, bent communicatief sterk en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 07-09-2020 en de beoogde start is per z.s.m. voor 36 – 40 uur per week.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan en vernoem hierbij de titel van de interim aanvraag.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

 

Meld je aan Terug naar interim