Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Product Owner die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner voor een Scale Up:

Essentie van de opdracht: Als Product Owner ben jij verantwoordelijk voor het scherp houden van gestelde deadlines en prioriteiten, en dien je ervoor te zorgen dat het team de zaken op tijd voor elkaar krijgt. Zo voer je samen met de CEO de digitale strategie uit, manage je de developers en UX designers, en test wat ze opleveren. Je gaat samen met de bedrijfsanalisten A/B-tests maken voor CRO en hierbij wordt verwacht dat je data-gedreven beslissingen durft te nemen. Er wordt tevens van je verwacht dat de ontwikkelingsinspanningen zijn afgestemd op de zakelijke behoeften. Hierbij dien je de verbeteringen te demonstreren en dien je te rapporteren over de impact van de veranderingen aan het marketing & development team. Kun jij leidinggeven èn houd je ervan om samen te werken? Heb je oog voor de klant en heb je ervaring in het verbeteren van de klantreizen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 02-09-2021 en de beoogde start is per direct, voor 3 dagen per week voor minimaal 3 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of via +31 6 53 128 802.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim