Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Product Owner die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner voor een softwarebedrijf:

Essentie van de opdracht: Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van het digitale platform. Dit platform begeeft zich in een branche waar op het gebied van digitalisering de grootste kansen liggen! Jij zal hierin de lead nemen wat betreft het aansturen van het team en het bedenken van nieuwe mogelijkheden en kansen. En dit ook met budgetten die dit mogelijk maken. Met je creatieve en vooral ondernemende geest zorg jij voor de juiste vertaling richting klanten, en de developers in Oekraïne. Je weet goed te schakelen tussen verschillende stakeholders en benadert iedereen op de juiste manier. Een commerciële mindset met technische affiniteit is hier het allerbelangrijkste. Je zal het voortouw nemen en het team gaan uitbouwen. Ben je zelfstartend, commercieel, nieuwsgiering, zie jij altijd nieuwe kansen, en stel je kritische vragen? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 11-01-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4-5 dagen per week voor minimaal 3 maanden met kans op verlenging.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim