Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Product Owner CRM die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner CRM voor een Elektronicaconcern:

Essentie van de opdracht: als Product Owner CRM ben jij mede verantwoordelijk voor de implementatie en het gebruik van Salesforce, als e-mail marketing tool. Jij weet als geen ander hoe je Agile moet werken en hoe je teams kan laten vliegen. Jij kunt als Product Owner snel schakelen tussen de verschillende teams en hebt ervaring op het gebied van stakeholdermanagement. Jij stimuleert het gebruik en de ontwikkeling van het CRM, niet alleen binnen Nederland maar ook voor België en Luxemburg. Jij kent de business behoeftes, bent data driven en weet de koppeling richting techniek te maken met je team. Kennis van Salesforce Marketing Cloud is daarbij een pré.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 10-02-2020 en de beoogde start is per z.s.m., 32 – 36 uur per week, voor een jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 53 12 88 02.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim