Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Programmatic Display Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Programmatic Display Specialist voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: een aantal jaar werkervaring binnen online marketing waarvan ook een aantal jaar in display en ook andere paid kanalen. Jij bent analytisch sterk en ziet relaties tussen performance cijfer over verschillende campagnes/dashboards en meetsystemen en jij durft kritisch te zijn. Jij hebt ruime ervaring met Adtech/Martech en Analytics systemen, jij kent de weg in diverse Google Marketing Cloud oplossingen DCM/DMB/DC Studio en dynamische creatieve feeds. Daarnaast heb jij ervaring met het samenwerken, aansturen en challengen van bureaus en weet jij de samenwerkende partners altijd scherp te houden. Jij bent faciliterend aan diverse stakeholders en jij bent een sparringspartner voor de online sales specialisten om de beoogde groei te behalen.

Omarm jij innovatie en heb jij interesse in data-activatie, groei en commercie? Spot en activeer jij snel nieuwe mogelijkheden die schaalbaar en innovatief zijn? Communiceer jij vanuit inhoud en heb jij oog voor interne, maar zeker ook externe politiek? Dan is deze aanvraag zeker wat voor jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 25-02-2019 en de beoogde start is eind maart , 32-36 uur per week.

Interesse? Ontvang je graag meer informatie? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Kelly Geesink, via +31 6 50 510 29002 en via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

SQIQ Logo

meld je aan Terug naar interim