Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Project Manager Campagnes die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Essentie van de opdracht: Als Project Manager Campagnes heb je een echte projectmanager rol: constant schakel je met diverse interne stakeholders en externe partijen. In meer detail houd je je als Project Manager Campagnes bezig met het uitrollen van marketing campagnes van A tot Z op verschillende platformen. Je plant en coördineert media campagnes in nauwe samenwerking met verschillende A-merk leveranciers en regelt de opzet en uitvoering van multi-client campagnes. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de online campagnes. Heb jij ervaring met projectmanagement? Ben jij communicatief sterk en wil jij onderdeel zijn van een jonge, ambitieuze afdeling? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-03-2022 en de beoogde start is per mei, voor 7 maanden, 40 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via +31 6 53128802 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim