Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim SEA Specialist die 12 uur per maand beschikbaar heeft? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim SEA Specialist voor een verzekeringsmaatschappij:

Essentie van de opdracht: als SEA specialist ga jij deze verzekeringsmaatschappij helpen met het aantal bezoekers en de omzet van de website te verhogen. Jij analyseert het online zoekgedrag en stelt o.a. zoekwoordrapportages op. Jij bent de specialist met de uitgebreide kennis van Adwords. Jij helpt het huidige account te optimaliseren met als doel hogere conversie tegen lagere cpa. Jij bent iemand die het gewend is aan de knoppen te draaien op basis van See, Think, Do, Care strategie. Kennisoverdracht is essentieel, maar met een ‘hands on’ mentaliteit.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 18-10-2019 en de beoogde start is per eind oktober, 12 uur per maand, minimaal voor 6 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31208006004 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim