Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim Senior Communicatie die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior Communicatieadviseur voor de publieke sector:

Essentie van de opdracht: We zijn op zoek naar een Senior Communicatieadviseur die verantwoordelijk is voor de aansturing van (een) medior adviseur(s). Je werkt op de afdeling van Klimaat en Energie. Je werkt zowel als communicatieadviseur als sparringspartner voor alle betrokken partijen binnen deze sector. We zoeken een ervaren en enthousiaste Senior Communicatieadviseur met een politieke antenne. Een strategisch denker met een ruime ervaring in woordvoering op complexe dossiers. Ervaring binnen de publieke sector is een pre.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 13-01-2020 en de beoogde start is per direct, 32 uur per week, voor in ieder geval 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Maxime Joost, via maximejoost@sqiq.nl of bel +3120 800 6004

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim