Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Interim Senior Communications Project Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior Communications Project Manager voor een Reisorganisatie:

Essentie van de opdracht: Als Senior Communications Project Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van de scoping, productie en implementatie van diverse communicatie-initiatieven die alle werknemers wereldwijd raken. Je hebt een uitstekend talent voor projectmanagement en stakeholdermanagement, zowel intern als extern. Je bent een proactieve collega die gedreven wordt door het streven naar efficiëntie en het succesvol realiseren van programma’s.

Ben jij gepassioneerd door interne communicatie en geloof je in de kracht van effectieve communicatie om een positieve verandering te brengen in het beroepsleven? Heb je ervaring in het leiden van projecten op het gebied van interne communicatie en een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van communicatie-initiatieven? Bezit je uitstekende projectmanagementvaardigheden en heb je ervaring in het beheren van stakeholders, zowel intern als extern? Heb je een talent voor het plannen, organiseren en coördineren van diverse communicatieprojecten en -activiteiten op wereldwijde schaal? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 24-05-2023 en de beoogde start is per direct voor 32-40 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285of via mitchwesten@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim