Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Senior Data Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior Data Analist voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: als senior data analist ga je nieuwe kanalen aansluiten, metingen opstellen en issues oplossen. Jij maakt systemen snel eigen, kunt er snel in kijken en het doorzien, snapt de business kant van een bank, kent de producten, weet hoe het werkt en hoe het allemaal zit. Daarnaast werk je graag met scientisten en developers samen, en lever jij een bijdrage aan de modellen die door de developers gebouwd worden. Je komt in een team terecht met drie andere analisten, waardoor je een goed sparringpartner moet zijn. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 22-07-2020 en de beoogde start is per (medio) augustus voor 32 tot 40 uur per week, t/m het einde van het jaar.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 531 28 802 of frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim