Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Base Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior Digital Data Analist voor een logistiek bedrijf:

Essentie van de opdracht: als digital data analist ga je werken voor één van de grootste ter wereld. Jouw missie hierin is om data tot leven te brengen middels visuele inzichten en verklarende verhalen en daarmee te zorgen voor begrip, overgang en verandering. Jouw leiderschap en de structuren die je zult implementeren helpen de digitale ontwikkeling te vormen tot marketing plannen. Jij bent verantwoordelijk voor het bouwen en managen van de wereldwijde inzichten terwijl de markt evolueert. Naast veel zelfstandig werk, en werken met het Data-team zul je ook nauw samenwerken met de Product Owner en zijn team. Los van jouw eigen super goede data kennis wordt verwacht dat je in staat bent deze ook op anderen over te brengen en met hen te delen.

Adobe Analytics ken jij door en door!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 13-12-2019 en de beoogde start is per direct, 32 tot 36 uur per week, voor minimaal 5 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 531 28 802

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim