Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Senior Digital Data Analyst die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior Digital Data Analyst voor een logistieke organisatie.

Essentie van de opdracht: als Senior Digital Data Analyst ga je werken voor één van de grootste ter wereld. Jouw missie hierin is om data tot leven te brengen middels visuele inzichten en verklarende verhalen en daarmee te zorgen voor begrip, overgang en verandering. Jouw leiderschap en de structuren die je zult implementeren helpen de digitale ontwikkeling te vormen tot marketingplannen. Jij bent verantwoordelijk voor het reduceren van het aantal tickets die binnenkomen bij de klantenservice. Naast veel zelfstandig werk, en werken met het Data-Team, zul je ook nauw samenwerken met de Product Owner en zijn team met specialisten. Los van jouw eigen super goede data kennis wordt verwacht dat je in staat bent deze ook op anderen over te brengen en met hen te delen. Stakeholdermanagement is zeer belangrijk, het liefst heb jij ervaring binnen het werken in een internationale corporate organisatie.

Adobe Analytics ken jij door en door!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 26-02-2021 en de beoogde start is per direct voor 32-36 uur per week.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan en vernoem hierbij de titel van de interim aanvraag.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via frederiekeverhoeven@sqiq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim