Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Senior External Communicatie Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior External Communicatie Specialist voor een Uitgeverij:

Essentie van de opdracht: Als Senior External Communications ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de algehele zichtbaarheid van het bedrijf. Dit omvat de executives, producten, diensten, thought leadership, en financiële resultaten en verslaglegging, voornamelijk in de Nederlandse media. Daarnaast fungeer je als het aanspreekpunt binnen het Global Communications team voor crisiscommunicatie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën en activiteiten voor externe communicatie en media in lijn met de strategische doelstellingen van het bedrijf, zowel in Nederland als internationaal. Je biedt strategisch communicatieadvies aan het Executive Team, beheert en ontwikkelt communicatiematerialen en bouwt strategische partnerschappen op met de media. Vereisten voor deze functie zijn vloeiend Nederlands en Engels, een bachelor- of masterdiploma in communicatie, journalistiek, literatuur of een gerelateerd vakgebied, en ervaring met externe communicatie en financiële communicatie in een grote organisatie.

Deze aanvraag is binnengekomen op 25-05-2023 en de beoogde start is per direct voor 32-40 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Tijn Smit via +316 50592631 of via tijnsmit@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim