Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Senior Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior Marketeer voor een logistiek bedrijf:

Essentie van de opdracht: als senior Marketeer ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van de marketingstrategie en visie van het bedrijf. Jij zal deze visie uitdragen en vertalen naar plannen die leiden tot concrete marketing- en communicatieactiviteiten. Daarnaast ben jij een strategisch sparringpartner van het MT en bewust actief bezig met stakeholdermanagement. Jij ziet er op toe dat marketing op verschillende niveaus (strategie, brand, product en campagnes) een bijdrage levert. Jij weet anderen te inspireren, de regie te pakken en bij te dragen aan productontwikkeling waarin de klantwaarde centraal staat. 

Locatie: Zuid-Holland

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 20-08-2019 en de beoogde start is per september, 32 tot 40 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim