Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Senior Marketing Data Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior Marketing Data Analist voor een vervoersmaatschappij:

Essentie van de opdracht: als senior marketing data analist lever je een cruciale bijdrage aan het inzicht en gebruik van data binnen het bedrijf. Als lid van de marketingafdeling werk je samen met alle onderdelen van het bedrijf om hen te helpen de juiste zakelijke beslissing te nemen. Jij bent iemand die een analytisch geweten heeft en ook ervaring met e-commerce en paid search heeft. Ervaring met het programma Python is een must.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-01-2021 en de beoogde start is per z.s.m, voor 4 a 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Kiki van der Ben via +31 6 30 50 62 85 of via kikivanderben@sqiq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim