Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Senior Online Acquisitie Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior Online Acquisitie Marketeer voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: jij hebt als Online Acquisitie Marketeer ruime ervaring binnen E-commerce. In een multidisciplinair team ben jij de salesmotor. In een complexe B2B-klantomgeving weet jij juist hoe je jouw klant kan bereiken en met meerdere producten kan verrijken. Data-driven weet jij de paid, owned en earned kanalen te verbeteren, optimaliseer jij de customer journey met speciale aandacht voor automation. Een senior die zelfstandig kan werken met complexe trajecten, slagkracht kunt geven en een team weet te enthousiasmeren en met jouw kennis te verrijken. Let op: B2B ervaring en/of finance-ervaring is een pre!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-02-2021 en de beoogde start is per maart, voor 4 a 5 dagen per week, voor 3 tot 6 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan Terug naar interim