Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Senior User Researcher die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior User Researcher voor een uitgeverij:

Essentie van de opdracht: Als interim Senior User Researcher ben je verantwoordelijk voor het creëren van begrip en empathie rondom de benodigdheden van gebruikers, maar ook voor het productteam, UX-ontwerpers, productmanagers en ingenieurs. Hierin begeleid je het productteam bij strategische besluitvorming, van het identificeren van de belangrijkste gebruikersbehoeften tot het einde van het visualisatieproces, gevolgd door continue bruikbaarheidstesten van de reeds bestaande en nieuwe patronen. Je weet hoe je data moet verzamelen, moet kwantificeren en uit deze data waardevolle inzichten haalt. Ook onderzoek jij het gedrag en de motivaties van de gebruikers via methoden zoals contextueel onderzoek en enquêtes. Je helpt de UX’ers om het proces te verbeteren. Heb jij kennis van Lean Product, Lean UX  en User-Centered Design (UCD)? Durf jij vragen te stellen en risico’s te nemen? En durf jij te pleiten voor nieuwe ideeën? Dan zoeken wij jou?

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 10-05-2022, per direct, voor 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim