Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Senior Webredacteur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Senior Webredacteur voor een grote gemeente:

Essentie van de opdracht: de gemeente wilt een gezonde, schone, leefbare stad zijn. Samen met bewoners, bedrijven en andere partners wordt er onderzocht hoe de gemeente kan overgaan op schone energie. Daarbij staat voorop dat Energiestransitie voor iedereen haalbaar is.

Jij bent in staat te denken en te schrijven vanuit het perspectief van de bewoners en ondernemers van de gemeente. Jij kunt complexe informatie op eenvoudige en begrijpelijke wijze herschrijven. Je ziet toe op de naleving van contentcriteria/schrijfwijzer en kunt teksten van anderen goed beoordelen. Bovendien zorg je ervoor dat de informatie goed vindbaar is door het toekennen van metadata en door SEO-gericht te schrijven. Als webredacteur werk je binnen de afdeling Online nauw samen met de Product Owner en andere redacteuren (direct en indirect) en de eindredacteur van de website. Je rapporteert aan de Product Owner en/of eindredacteur.

Verantwoordelijkheden:
-Werken in cms (WordPress)
-(Her)schrijven van teksten op niveau
-Optimaliseren d.m.v. SEO

Let op! Deze opdracht is op projectbasis.

Locatie: Zuid-Holland.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 04-09-2019 en de beoogde start is z.s.m. 24 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31208006004 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

 

Meld je aan Terug naar interim