Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim SEO Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim SEO Specialist voor een energiemaatschappij:

Essentie van de opdracht: als SEO specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten en doorvoeren van het SEO-plan om de SEO-targets te behalen. Jij weet hoe je een korte en lange termijn SEO strategie opstelt, jij kent de SEO-trends, nieuwe ontwikkelingen en weet deze door te vertalen naar concrete acties binnen deze organisatie. Jij draagt technische optimalisaties aan, en voort deze door in samenwerking met IT. Daarnaast ben je goed in stakeholdermanagement, heb jij echt een passie voor SEO, en weet jij hoe je SEO binnen een organisatie nog meer op de kaart kunt zetten. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 05-02-2020 en de beoogde start is per medio maart, 36 uur per week, voor minimaal 3 maanden.
Interesse? Meld je hieronder aan! Tess Hoens, via tesshoens@sqiq.nl of bel +3120 800 6004.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim