Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Vanwege het grote aantal aanvragen voor deze opdrachtgever, verwachten wij veel animo.

Heb jij interesse in deze aanvraag, stuur dan een e-mail naar frederiekeverhoeven@sqiq.nl met jouw nieuwste cv en vermeld in de mail de naam van de aanvraag waar jij interesse in hebt. Jij krijgt dan zo snel mogelijk alle informatie over deze opdracht naar je toegestuurd.

Zo help jij ons enorm om het overzicht te bewaren! ūüėČ

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim SEO Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‚Äėtijdelijk de beste‚Äô en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim SEO Specialist voor een retailer:

Essentie van de opdracht: als SEO specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten en doorvoeren van een uitgebreide SEO-strategie. Je bent verantwoordelijk voor het vergroten van de zichtbaarheid, het aantal klanten en de verkoop. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het implementeren van technische verbeteringen en de optimalisatie van SEO-gerelateerde content. Ook houd je je bezig met het identificeren van nieuwe SEO potenties. Je werkt hierbij samen met een extern SEO bureau. Retailervaring voor deze opdracht is een pré.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 21-08-2020 en de beoogde start is per direct, 32 tot 40 uur per week.

Interesse? Stuur dan een email met jouw nieuwste cv en vermeld ook de titel van de interimaanvraag naar frederiekeverhoeven@sqiq.nl. 

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim