Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de SEO Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim SEO Specialist voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: voor een financiele dienstverlener zijn we opzoek naar een SEO Specialist die parttime aan de slag kan gaan. Het team waarin je zit zijn specialisten die zich focussen op een specifiek kanaal (social, e-mail etc.). Als SEO Specialist ga je je bezig houden met de campagnes draaiende te houden, om vervolgens relevante traffic te genereren en vervolgens te converteren. Verder schakel je veel met teams zelf over optimalisatie en content, maar ook op IT vlak om de boel scherp te houden. De volgende tooling wordt gevraagd: Google Analytics, Adobe en Screaming Frog.

Ben jij of ken jij degene voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 17-04-2019, de startdatum is 1 mei en voor een periode van ongeveer 5 maanden (de eerste 2 maanden 1 dag in de week en de laatste drie maanden 2 dagen in de week).

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 51 0290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

 

Meld je aan Terug naar interim