Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Social & CRM Strateeg die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Social & CRM Strateeg voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Interim Social & CRM Strateeg beheer je de uitvoering en effectiviteit van de digitale marketingactiviteiten met een focus op het werven en behouden van klanten. Je ondersteunt onder andere bij het definiëren van de digitale strategieën voor merkmarketing, de roadmap en investeringsrichtlijnen om de cross-functionele prioriteiten en activiteiten te stimuleren. Doordat je met verschillende teams werkt, is stakeholdermanagement van groot belang. Multifunctioneel teamwerk staat hierin centraal en hierin creëer je een inclusieve teamomgeving die diversiteit aan perspectieven en gedurfde ideeën stimuleert. Je belangrijkste missies in deze functie zijn onder andere het evolueren van de huidige sociale media strategie om deze te verbeteren, maar er wordt ook verwacht dat je de wereldwijde CRM-brandingstrategie laat groeien: het ondersteunen van interne onderzoeken naar de hyper
gepersonaliseerde programmastrategie-ontwikkeling en maak de bruikbare roadmap voor de buy-in van cross-functionele teams.

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-09-2021 en de beoogde start is per direct, voor 4 à 5 dagen per week, voor minimaal 4 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of via +31 6 53128802.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim