Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Social Media Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Social Media Marketeer voor een retailer:

Essentie van de opdracht: als Social Media Marketeer weet jij als de beste wat het hele spectrum inhoudt. Van de operatie tot het uitzetten van de strategie. Je bent bekend met het posten, plaatsen, onderhouden en monitoren van de performance. Als snel schakelende Social Media Specialist bouw je mee aan het merk en ben je mede verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie en targets. Je gaat je bezighouden met het uitbreiden van de bestaande kanalen en denkt na over het opzetten en aanboren van nieuwe kanalen, met bijbehorende strategieën. Zowel nationaal als internationaal. Jij bent verantwoordelijk voor implementatie en optimalisatie van processen. Heb jij een medior/senior profiel? Ervaring in de retail? Ben je accuraat, proactief en kan je snel schakelen? Kan je goed zelfstandig opereren en ben je snel up and running? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 08-03-2023, per direct, voor 32-40 uur in de week in Diemen (hybride).

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +316 10 595 623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim