Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Social Media Marketeer voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: als Social Media Marketeer ben je binnen de e-commerce afdeling onderdeel van het sales & targeting team, waarbinnen de digital channel experts behoren. Jij werkt in gelijkwaardige, multidisciplinaire teams aan vernieuwende oplossingen. Facebook, Instagram, Snapchat en LinkedIn, jij bent gek op alles wat social is! Jij bent sterk in het leggen van de verbinding met het publiek, creatief, spontaan en jij houdt van actie. Jij vormt de spil tussen de financiële dienstverlener en haar klanten op social media. Commerciële proposities vertaal jij naar inspirerende, knallende content en campagne ideeën op basis waarvan de social media kanalen ingericht worden. Hiermee lever jij een grote bijdrage aan de verschillende sales- en service e-commerce doelstellingen. Constant op zoek willen zijn naar meer groei door te blijven optimaliseren, jij haalt waardevolle informatie uit data en koppelt die aan jouw creativiteit. 

De afdeling bestaat uit 5 multidisciplinaire teams, die product- en klant georiënteerd zijn. Samen met jouw collega’s ga je op dagelijkse basis social media content uitdenken, ben je bezig met het opzetten en regisseren van content producties zoals livestreams. Jij hebt ervaring met het schakelen met mediabureaus voor de inzet en optimalisatie van social media ads.

Deze aanvraag is binnengekomen op 24-8-2018 en de beoogde start is per september, 32 uur per week.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

SQIQ Logo

meld je aan Terug naar interim