Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Wij zoeken een Digital Project Manager, en ben óf ken jij de digital project manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Interim Digital Project Manager voor een Elektronicaconcern

Essentie van de opdracht: Als digital project manager ga jij je bezig houden met het verder uitbouwen van een nieuwe home pagina en dit moet, niet alleen in Nederland, maar ook op internationale schaal uitgezet worden. Jij bent verantwoordelijk voor de externe communicatie op het commerciële marketing vlak. Je komt te werken in een multidisciplinair team, en werkt aan 2 projecten namelijk het her-lanceren van de homepagina en coördineren van de content transitie. Het zal een complex en innovatief project zijn waarin change management essentieel is. Vele balletjes hoog houden en met veel partijen (zoals design, content etc) tegelijkertijd schakelen, daar krijg jij energie van.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 08-10-2020 en de beoogde start is per november voor 32 uur per week.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan en vernoem hierbij de titel van de interim aanvraag.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 531 28 802 of frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim