Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Sr. Campaign Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Sr. Campaign Manager voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Sr. Campaign Manager ben je (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van alle campagne activiteiten die gericht zijn op het verwerven, ontwikkelen en behouden van de klant. Je voert klantgerichte marketingcampagnes uit voor de verschillende klantsegmenten. Ook geef je leiding aan een team van drie jr. CRM Campaign Marketeers, en coacht deze zodat het team harmonieus werkt. Je rapporteert aan de Global CRM & Loyalty Manager met als strategische doel: het creëren van een effectieve en efficiënte contactstrategie. Je implementeert en ontwerpt campagne strategieën voor promotionele en seizoensgebonden campagnes, in samenwerking met verschillende afdelingen. Daarnaast houd jij je onder andere bezig met het automatiseren van de marketing (zoals sjablonen, doelgroepen, aanbevelingen en reizen). Heb jij kennis van het uitvoeren van A/B-testen. Heb je ervaring met het analyseren van data en met het bouwen en interpreteren van rapportages? Heb je uitstekende kennis van de Engelse taal (zowel geschreven als gesproken) en ervaring in de retail/e-commerce? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 22-02-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4-5 dagen in de week, voor 4 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim