Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Sr. Digital Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Sr. Digital Marketeer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Sr. Digital Marketeer heb je een passie om de klant altijd de beste consistente klantervaring te bieden en ervoor te zorgen dat bestaande klanten terugkeren. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het maken van een plan gericht op digitale marketing- en salesactiviteiten. Daarnaast is een belangrijke taak het ondersteunen van de business vanuit je expertise op het gebied van digital. De samenwerking met het team is cruciaal omdat de klantreis zowel analoog is als digitaal. Het is belangrijk dat de kanaalovergang zo soepel mogelijk wordt ervaren. Jij bent verantwoordelijk voor de totale klantreis over alle kanalen heen, het behouden van de klant door te sturen op klanttevredenheid, het genereren van leads en het optimaliseren van de kwaliteit. Ben jij een kei in het spotten van kansen op basis van data en ben jij goed in de traffic en conversies te analyseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 12-10-2021 en de beoogde start is per direct voor 4-5 dagen in de week.

Voor vragen en interesse mail je naar Kiki van der Ben via kikivanderben@sqiq.nl of via +31 6 30506285.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim