Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Sr. Digital Performance Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Sr. Digital Performance Marketeer voor een retailer:

Essentie van de opdracht: als Sr. Digital Performance Marketeer ben je (mede)verantwoordelijk voor het opstellen van de digitale strategie met duidelijke meetbare en haalbare KPI’s. Je zet campagnes op, ondersteunt daarbij de junior digital marketeers met upperfunnels campagnes en je analyseert deze lopende campagnes. Je stuurt constant bij op basis van data die je hebt verzameld. Aan de hand van de data kan jij inzichten krijgen in wat wel werkt en wat niet werkt. Je ziet mogelijkheden en durft hierop in te spelen en te testen. Daarnaast werk je nauw samen met externe digital agency en samen met hen ben je op zoek naar nieuwe kansen. Tot slot maak je rapportages en duidelijke evaluaties om te kijken wat de volgende keer nog beter kan. Heb je kennis over Google Ads, maar ook van Meta Ads? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends? En ben je resultaatgericht? Dan zoeken wij jou! 

Deze aanvraag is binnengekomen op 15-11-2022, per direct, minimaal 3 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim