Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Sr Manager Paid Media die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Sr Manager Paid Media voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Senior Manager Paid Media stuur je het paid media team aan om succesvol de campagnes te laten verlopen in de gehele marketing funnel en breng je innovatieve, relevante, en data-gedreven Acquisition Marketing voor online merken en banners. Je overziet de dagelijkse tactische operations en verzekerd dat sales en efficiëntie targets gehaald worden. Je bent verantwoordelijke voor het proactief identificeren en testen van nieuwe media mogelijkheden. Jouw team werkt samen met e-commerce, content, planning/buying en finance. Ben jij strategisch ingesteld en snap je bedrijfsprocessen? Weet jij hoe je werkt met website analytics en digital marketing tools, zoals Google Analytics, SA360 en DV360? En heb jij ervaring in e-commere en digital marketing channels? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 23-05-2022, per direct, min 32 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim