Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Sr. Online Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Sr. Online Marketeer voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Sr. Online Marketeer zet jij de user centraal en optimaliseer je de online journey voor alle (paid) kanalen. Jouw focus ligt op het generen van kwalitatief verkeer en samen met een team zorg jij ervoor dat het maximale rendement en de targets worden behaald. Daarnaast stuur je het online marketingbureau aan. Je bent mede verantwoordelijk voor het samenbrengen van data en content om de potentie van de customer journey te vergroten. Je analyseert en rapporteert data en je weet dit om te zetten in concrete acties. Ook zet je samen met bureaus (nieuwe) campagnes en audiences in, omdat dit zorgt voor kwalitatief (nieuw) verkeer. Jij weet deze activiteiten dagelijks bij te sturen middels testen en optimalisaties. Vind jij het leuk om inzichten en kennis te delen met een team om zo te online journey te verbeteren door samen te werken met content marketeers en de e-commerce coördinator? Heb je kennis van SEA, SEO, Social advertising en e-mailmarketing? Ben je strategisch, analytisch, commercieel en operationeel sterk? En heb je ervaring met google analytics, google ads en facebook ads manager? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 17-05-2022, per direct, voor 24 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via +316 531 288 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim