Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Telemarketing Specialist voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: Als Telemarketing Specialist hou jij je dagelijks bezig met de performance van de campagnes. Deze resultaten bespreek jij met de stakeholders en zorgt dat de verbeterpunten inzichtelijk worden. Je werkt samen met specialisten op paid, earned en owned media. Op tactisch niveau adviseer jij verschillende teams over welke lead campagnes goed werken en denk jij mee op welk moment in de klantreis, jouw bemenste kanaal contact opneemt met de klant. Jij kan jouw kennis en ervaring goed inzetten om het kanaal groter en professioneler te maken. Een sterke achtergrond in telemarketing binnen de CRM en/of telesales afdeling is een must.

De aanvraag is binnengekomen op 6-11-2020, en de beoogde start is per direct, voor 32 uur per week.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar kikivanderben@sqiq.nl en vermeld daarin de naam van de aanvraag. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim