Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim User Researcher die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim User Researcher voor een uitgeverij:

Essentie van de opdracht: Als interim User Researcher zal je samen met een multidisciplinair team van front-end engineers, user-experience designers, user researchers en andere professionals continue werken aan de ontwikkeling en verbetering van de end-to-end experience. Jouw research en coaching zal het belangrijkste onderdeel zijn voor het creëren van nuttige en bruikbare oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van begrip en empathie rondom de benodigdheden van gebruikers, het begeleiden van het product-team in het nemen van strategische beslissingen, en het ontdekken van gedrag en motivaties van gebruikers door middel van methodes zoals contextual inquiry, surveys en usability testing. Weet jij welke tools je moet gebruiken voor moderated en unmoderated testing. Weet jij hoe je data moet verzamelen, kwantificeren en waardevolle inzichten uit deze data haalt? En heb jij kennis van Lean Product, Lean UX  en User-Centered Design (UCD)? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 04-04-2022, voor 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim