Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim UX Designer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim UX Designer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als UX designer word jij onderdeel van twee scrumteams. Jij ontwerpt, prototypt en valideert in verschillende stadia met klanten. Jij hebt ervaring met Design Thinking methodieken en User Research, om tot nieuwe innovatieve oplossingen te komen. De klant staat bij jou centraal. Jij bent de goede ontwerper, kent de methoden en hebt de skills die nodig zijn om een vloeiende klantervaring te creëren. Jij hebt ervaring met Sketch en kennis van de mogelijkheden van CSS en HTML. Daarnaast heb je ervaring met Responsive Design en met werken in een scrumteam.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-01-2020 en de beoogde start is per direct, 32 uur per week, voor in ieder geval 3 maanden met kans op verlenging.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +3120 800 6004

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim