Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim UX Developer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

UX Developer voor een retailer

Essentie van de opdracht: als UX Developer ga jij in een IT/Digital geïntegreerd kernteam je inzetten voor verschillende regios op een platform. Jij begrijpt de wereld van digitale klantoplossingen en verschillende belangen en kunt deze samenbrengen in een UX-design. Je gaat werken in een design platform voor een B2C platform voor verschillende entiteiten/regio’s, die geen UX-kennis bezitten. Dit platform ga je verder continueren, uitwerken en uitbouwen. Samen met een UX Designer zul je je bezig gaan houden met de implementatie van de nieuwste trends en ontwikkelingen op UX-vlak. Daarnaast heb je ook develop-ondersteuning vanuit een bureau. Je komt in een multidisciplinair team terecht waar je nauw mee samenwerkt en daarnaast ga je het buerau challengen. Jij bent de dedicated developer die deze retailer nodig heeft!

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-01-2022 en de beoogde start is per direct, voor 4 a 5 dagen per week, voor 4-6 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Frederieke Verhoeven via frederiekeverhoeven@sqiq.nlof via +31 6 53 128 802.

Meld je aan Terug naar interim