Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Interim Visual Designer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Visual Designer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Je maakt deel uit van het E-Commerce & Engagement team en werkt samen met andere ontwerpers aan digitale oplossingen voor jouw domein. De webshop is de plek waar continu de verwachtingen van de klant overtroffen worden. Je werkt daarom agile mee aan het bouwen, ontwerpen en optimaliseren van de webshop. Ook help je collega’s uit je team bij het maken van belangrijke presentaties. Hiervoor is het van belang dat je goed bent in fotobewerking, het maken van illustraties en storyboarding. Je bent een kei in stakeholdermanagement en spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels. Ervaring op gebied van UX Design is een pré. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 30-01-2020 en de beoogde start is per eind februari, 36 uur per week, voor minimaal 5 maanden.
Interesse? Meld je hieronder aan! Tess Hoens, via tesshoens@sqiq.nl of bel +3120 800 6004.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim