Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Web Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Web Analist voor een ondernemersorganisatie:

Essentie van de opdracht: deze organisatie neemt flinke stappen ten aanzien van datagedreven werken, waarin het Business Intelligence team een essentiële rol vervult. Zo wordt er onder andere meer belang gehecht aan (web) analytics. Daarnaast is er een wens om webanalytics support op een meer continue basis in te regelen en is er ook behoefte aan extra support tijdens de piekmomenten in de campagneperiodes. Jij bent die echte Web Analist met plichtbesef en verantwoordelijkheidsgevoel voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Je bent uiteraard aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties. Je onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Daarnaast wordt er verwacht dat je kennis hebt van Google Analytics support, GTM implementatie en configuratie voor verschillende platformen en technische en strategische ondersteuning bij A/B-testen met Optimizely.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-04-2020 en de beoogde start is per 4 mei, 24 uur per week, voor een periode van min. een jaar, met ook nog kans op verlenging.

Interesse? Meld je hieronder aan! Tess Hoens, via tesshoens@sqiq.nl of bel +316 464 27 010.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim