Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Web/Data Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Web/Data Analist voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Web/Data Analist ga je samen met het Digital team aan de slag! Jij gaat onder andere kijken naar het optimaliseren van de browse experience van web en app. Wat doen bezoekers op de pagina en waar moet het geoptimaliseerd worden? In het team van totaal drie data analisten ga je proactief en zelfstandig aan de slag. Je houdt je bezig met het identificeren en onderzoeken van kansen. Web Analytics, SQL-ervaring en sterke stakeholder management zijn een must. Python, werken binnen ecommerce/retail, ervaring in Google Analytics en Google Tag Manager zijn grote pré’s! Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan zoeken wij jou! 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-07-2022, per direct, voor 3-5 dagen (max. 38 uur) per week, minimaal 3 maanden met kans op verlenging.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +316 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim