Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Web Manager voor een Retailer

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

De essentie van de opdracht betreft het volgende: 

Als Web Manager ben je verantwoordelijk voor een optimale online aanwezigheid. De gehele online exposure ligt in jouw handen en het is dan ook jouw taak om de offline verkoop te stimuleren door acties online aandacht te geven. Door technische webontwikkeling verbeter je continu Action Online en zorg je voor correctheid van het assortiment. Gebruikersvriendelijk is een kernwoord die tijdens jouw opdracht niet mag ontbreken. 
 
Je gaat strategieën ontwikkelen voor alle soorten devices en zorgt met jouw visie voor meer online traffic naar de website. Daarbij maak je connecties met relevante netwerken, agences en serviceprovider. Je werkt nauw samen met het webteam en hebt ervaring met stakeholder management. Je voert jouw verbeteringen door door middel van korte sprints en scrum-technieken. Je bent continue bezig met optimaliseren van de website dmv analyses en data die je verzamelt.

De aanvraag is binnengekomen op 13-02-18, en de beoogde start is per maart.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Quirijn de Geus, via +31 6 38 20 16 58 of via quirijndegeus@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn voor meer interessante opdrachten https://www.linkedin.com/company/sqiq/ 

meld je aan Terug naar interim